• info@enders-outdoor.com
  • 0888 132 722
  • София
  • Пон-пет 9:30-18.00
  • Български
    • Румънски
    • Гръцки
header-image-enders
Няма продукти в количката.
Меню

Външни отоплителни уреди на газ Enders с еко горелки

Enders е световен лидер в развитието на външни отоплителни уреди на газ при ефективно използване на природните ресурси. Еко-продуктите щадят природата и са на достъпни цени. При трите иновативни технологии на отоплителните уреди (Eco-Plus, Eco-Green и Eco-Ultra) потреблението на газ намалява чрез ефективната газова горелка и предпазва околната среда.
Еко горелки на външните отоплителни уреди Enders

Почивате си навън само през лятото?  Външните отоплителни от Enders пренасят предимствата на лятната вечер и през студените сезони. Дали с газ или ток – благодарение на отоплението за тераса и градина на Enders Вие можете да се насладите на приятно време навън със семейството и приятелите. Висококачествената техника на отоплителните уреди за тераса превръща градината или кафенето в място, където да се чувствате прекрасно.

Ниско потребление на газ на отоплителните уреди

 Enders е световен лидер в развитието на външни отоплителни уреди на газ при ефективно използване на природните ресурси. Еко-продуктите щадят природата и са на достъпни цени. При трите иновативни технологии на отоплителните уреди (Eco-Plus, Eco-Green и Eco-Ultra) потреблението на газ намалява чрез ефективната газова горелка и предпазва околната среда. Така уред с мощност 6  kW или 8 kW излъчва топлина като 12 kW. Отделят се и много по-малко вредни емисии на CO2 в сравнение със стандартните външни отоплители.

 Ще ви запознаем с трите вида еко горелки, както и кои отоплителни уреди на Enders разполагат с тях.

Газови отоплители Enders с горелка Eco Plus

 Технологията на горелката Eco Plus спестява 30% от емисиите на CO2 и разходите в сравнение с традиционния отоплител за градина 12 kW.  Газовите гъби с такава горелка имат мощност 8 kW. Разходът на газ при пълна мощност на уреда е 582 g/h. Enders предлага 2 модела с Eco Plus технология:

Eco Green горелка

Газови отоплители Enders с горелка Eco Green

 Името Eco Green не е случайно. Отоплителните уреди с такъв тип горелка отделят 50% по-малко CO2 в сравнения със стандартен газов отоплител от 12 kW. Газовите гъби имат мощност 6 kW. Разходът на газ при пълна мощност на отоплителя е едва 437 g/h. Enders предлага 2 модела с Eco Green технология:

Eco Ultra горелка

Газови отоплители Enders с горелка Eco Ultra

 Най-икономичният вид горелка на Enders. Отоплителните уреди с нея отделят 83 % по-малко CO2 в сравнения със стандартен газов отоплител от 12 kW. Iма мощност 4 kW. Разходът на газ при пълна мощност на отоплителя е едва 291 g/h.

  • Газов отоплител Ecoline Pure –  иновативен отоплителен уред с 2 отделни стомано-керамични горелки с инфрачервено излъчване.
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *