fbpx
Бърза доставка
Немско качество
Гаранция
Няма продукти в количката.
Меню

Тайната на барбекю на въглища Enders Aurora Mirror

Шикозното изпичане на 200 г филе стек не представлява никакъв проблем за Aurora! Така гласи равносметката на блогъра и грил-експерта Саша от  Redmountain BBQ.

Той е тествал нашите настолни грилове на дървени въглища Aurora и Aurora Mirror с критичен поглед и е гриловал както филе стек така и риба и скариди! Той констатира: Aurora е всеможещ и освен това внася известен стил на градинската маса!

Барбекю на дървени въглища Aurora печене

Тестът

Барбекю на дървени въглища Aurora разплаване

Първоначално Саша се ориентира, как да бъде пуснат в експлоатация нашия Aurora! Това става просто и бързо – налива се паста за горене и се запалва, подреждат се тънки дървени въглища в кошницата и се включва вентилатора. Така грилът достига само за няколко минути работна температура и удоволствието може да започне. Малкият вентилатор в  Aurora доставя въздушна струя в средата на тавата за дървените въглища и може да бъде задвижван чрез акумулатор или външна батерия Powerbank.

Aurora заслужава и друга голяма похвала, тъй като по време на работа с грила той остава студен от външната си страна и по този начин е пригоден за различни покривки, включително и от изкуствена материя. Важно указание: Разбира се като барбекю на дървени въглища Aurora не може да се използва в никакъв случай в затворени помещения!

Това, което прави веднага впечатление в профила на грила: За разлика от конкурентите Aurora има изключително равномерно разпределение на температурата и цялата повърхност може да бъде използвана за директно гриловане. Тъй като няма индиректна зона за гриловане, барбекю- блогърът предлага, за индиректно допълнително запичане на по-големи парчета риба да се направи допълнителна зона за индиректно гриловане чрез подложка от зелени листа. По този начин могат да се доизпичат без проблем и големи стекове.

 

Барбекю на дървени въглища Aurora разпалване 2
Барбекю на дървени въглища Aurora печене

Абсолютен блясък наред с функционалността е стилният външен вид. Нашите специалисти могат да изпробват както  Aurora с емайлирана стоманена скара в цвят Mint, а така също и Aurora Mirror с огледална повърхност, чугунена решетка и амбиентно осветление. В доклада си от тестването Саша подчертава непобедимото съотношение цена – резултат на всеможещия грил, което го превръща в идеален подарък.

Заключение на барбекю – блогъра: Резултатът от работата на нашия настолен грил на дървени въглища Aurora е убедителен и на нега стават без проблем както филе стекове така също риба и скариди – включително типичното за грила брандиране.
Ние се радваме на този изцяло положителен резултат от теста и пожелаваме на всички майсторки и майстори на грила добър успех! Комбинацията от паста за горене, дървени въглища и вграден вентилатор постига за най-кратко време равномерно разпределение на топлината.

Заключение: Един всеможещ уред със стил.

# Интересно от Enders