fbpx
header-image-enders
Няма продукти в количката.
Меню

Тайната на барбекюто на въглища Enders Aurora Mirror

Шикозното изпичане на 200 г филе стек не представлява никакъв проблем за Aurora! Така гласи равносметката на блогъра и грил-експерта Саша от  Redmountain BBQ.

 Той е тествал нашите настолни барбекюта на дървени въглища Aurora и Aurora Mirror с професионален поглед и е гриловал както стек, така и риба и скариди! Саша констатира: Aurora може всичко и освен това внася стил на градинската маса!

Барбекю на дървени въглища Aurora печене

Тестът

Барбекю на дървени въглища Aurora разплаване

 Саша бързо се ориентира как да пусне в експлоатация Aurora Mirror! Това става лесно и бързо – налива се паста за горене и се запалва, подреждат се тънки дървени въглища в контейнера и се включва вентилатора. Така барбекюто достига само за няколко минути работна температура и удоволствието може да започне. Малкият вентилатор в  Aurora Mirror доставя въздушна струя в средата на отделението за дървените въглища и може да бъде задвижван чрез батерии AAA или външна батерия.

Aurora заслужава и друга голяма похвала, тъй като по време на работа с грила корпуса остава студен от външната си страна и може да се използва върху всякакви повърхности, включително и изкуствени.

Важно указание: Разбира се като барбекю на дървени въглища Aurora не може да се използва в никакъв случай в затворени помещения!

 Това, което прави веднага впечатление е, че за разлика от конкурентите,  Aurora Mirror има изключително равномерно разпределение на температурата и цялата повърхност може да бъде използвана за директно гриловане. Тъй като няма индиректна зона за гриловане, барбекю – блогърът предлага, за индиректно допълнително запичане на по-големи парчета риба да се направи допълнителна зона за индиректно гриловане чрез подложка от зелени листа. По този начин могат да се доизпичат без проблем и големи стекове.

Барбекю на дървени въглища Aurora разпалване 2
Барбекю на въглища Aurora Mirror Black 2

Стилният външен вид придава абсолютен блясък! Нашите специалисти изпробваха както Aurora с емайлирана стоманена скара в цвят Mint, а така също и Aurora Mirror с огледална повърхност, чугунена решетка и LED осветление. В доклада си от тестването Саша подчертава непобедимото съотношение цена – резултат на всеможещото барбекю, което го превръща в идеален подарък.

Заключението на барбекю – блогъра: Резултатът от работата на настолното барбекю на дървени въглища Aurora е убедителен и на нега стават без проблем както стекове, така също риба и скариди.
Ние се радваме на този изцяло положителен резултат от теста и пожелаваме на всички майстори на грила успех! Комбинацията от паста за горене, дървени въглища и вграден вентилатор постига за най-кратко време равномерно разпределение на топлината.

Заключение: Един всеможещ уред със стил.

# Интересно от Enders

Мариноване на свиснко месо - рецепти

Мариноване на свинско месо за барбекю – 10 рецепти от Enders

 Искате да изпечете вкусни свински пържолки или шишчета на барбекюто? От Enders ви представяме няколко рецепти за мариноване на свинско месо. Има както класически предложения,

Прочетете повече »
Барбекю - полезни съвети за използване

Барбекю – полезни съвети за използване

С барбекютата на газ Enders започва нова ера в печенето на грил. Сега вие не само печете на грил, а можете да готвите, задушавате и печете под открито небе, почти както във вашата кухня. Техниката се развива все повече, а с нея и методите на приготвяне, като тук ще направим кратък преглед на всичко, което е възможно с Вашата барбекю кухня на открито.

Прочетете повече »
Еко горелки на външните отоплителни уреди Enders

Външни отоплителни уреди на газ Enders с еко горелки

Enders е световен лидер в развитието на външни отоплителни уреди на газ при ефективно използване на природните ресурси. Еко-продуктите щадят природата и са на достъпни цени. При трите иновативни технологии на отоплителните уреди (Eco-Plus, Eco-Green и Eco-Ultra) потреблението на газ намалява чрез ефективната газова горелка и предпазва околната среда.

Прочетете повече »