header-image-enders
Няма продукти в количката.
Меню

# Интересно от Enders

Решим ли да напишем статия, целта ни е да я направим интересна. Затова се отнасяме към нея с невероятна обич и грижа. Разгледайте всяка статия и попийте малко емоцийка и знания!

Традиционни български ястия на газово барбекю

Традиционни български ястия които да приготвите на газово барбекю

 Традиционните български ястия са много разнообразни. Народната ни кухня предлага различни тестени изделия, ароматни супи и манджи, месни деликатеси и много други. Всички те са

Прочетете повече »
Чугунена скара Switch Grid

Чугунена скара Switch Grid

 От Enders ще ви запознаем с предмиствата на чугунените скари за барбекю. Всеки, който е добре запознат с гриловането ще потвърди, че това е най-добрият

Прочетете повече »
Барбекю - полезни съвети за използване

Барбекю – полезни съвети за използване

С барбекютата на газ Enders започва нова ера в печенето на грил. Сега вие не само печете на грил, а можете да готвите, задушавате и печете под открито небе, почти както във вашата кухня. Техниката се развива все повече, а с нея и методите на приготвяне, като тук ще направим кратък преглед на всичко, което е възможно с Вашата барбекю кухня на открито.

Прочетете повече »
Газови отоплителни пирамиди Enders

Отоплител за терасата и градината – как да изберете най-подходящия

Има няколко неща, които трябва да имате предвид при избор на отоплител за вашия дом, заведение, хотел или градина. Вземането на решение за покупка започва с избора между газов или инфрачервен уред.

Прочетете повече »
10 въпроси за барбекю

Барбекю – 10 въпроса, които да си зададем преди покупка

Какво по-приятно от веселата компания, миризмата на зеленчуци на грил и прекрасния вкус на крехко месо в топлите сезони? Независимо дали сте на открито или просто на балкона вкъщи, всички знаем, че си мечтаете за спокойно време, прекарано с близките пред най-доброто барбекю. Но как да сбъднете тази мечта?

Прочетете повече »

Как газово барбекю Enders успя да накара сърцата на любителите на грила да бият по-учестено?

Как газово барбекю Enders успя да накара сърцата на любителите на грила да бият по-учестено? Тъй като нашият малък Urban се доказа вече на мъжкия

Прочетете повече »
Enders Bulgaria Urban Test

Enders Urban тръгва на пътешествия

Изпратихме нашия мобилен газов грил Enders Urban на пътешествие. Дестинацията беше Германия! По пътя си той се спря при многобройни барбекю-блогuри, които подложиха Urban на подробен тест.

Прочетете повече »