fbpx
Няма продукти в количката.
Меню

Барбекюто Enders Urban тръгва на пътешествия

Enders Bulgaria Urban Test

Изпратихме нашия мобилен газов грил Enders Urban на пътешествие. Дестинацията беше Германия! По пътя си той се спря при многобройни барбекю-блогари, които подложиха Urban на подробен тест. Това е така, защото бихме искали да знаем какво мислят критичните експерти с много хъс в сърцето и страст в гриловането за нашия компактен мултиталант.

Enders BulgariaUrban Burger

Барбекю- блогърът Марсел от BBQlicate взема Urban на пътешествие до нашите холандски съседи: къмпинг за мъже за уикенда с посещение на фестивал на открито. Естествено Urban е в стихията си като пестящ място, мобилен газов грил, защото – както подсказва вече и името му – той е особено добър за гриловане върху малко пространство както на балкона така и може да се вземе в градския парк. Освен това той не е само мобилен, той е мултифункционален. Благодарение на двете горелки Urban може не само да изпече много добре пържола, но и индирекно да грилова. Допълнително двете горелки могат да бъдат използвани и като котлони, така че например отгоре могат да бъдат приготвени супи или сосове. При затворен капак на грила мултиталантът може да препече хлебчета или да затопли пица. Точно поради това за барбекю- блогъра той е перфектната компания за къмпинг.

За BBQlicate грилът и къмпинга просто си принадлежат, но за съжаление не на всички места за къмпингуване е позволено да се използват грилове на дървени въглища. При Urban има възможност да се скачи както към голяма 11 – килограмова газова бутилка, така и чрез малък адаптер към малка туристическа бутилка. Това, което прави изключително впечатление на страстния гриладжия, са страничните крила, които могат да се свалят. По този начин Urban се намества много лесно при транспортиране.

Enders outdoor urban
Enders-blog-urban

За мъжкия уикенд на Марсел има вкусни бургери, а нашият мобилен газов грил добавя към тях сочното месо на грил. Като топинг добавяме и порция свинско, пълнено със сирене, препечено отгоре и така е готов гурме – бургерът.

От BBQlicate имат категорична препоръка: Urban се е доказал в съотношение цена – резултат и държи на това, което е обещал! Той е преносим, лесно се почиства и достига бързо до температурата за гриловане. Марсел установява, че повърхността на грила от 48 х 32 см е достатъчно голяма, за да засити без проблем четиричленна мъжка компания на къмпинг.

# Интересно от Enders

Мариноване на месо и зеленчуци за барбекю – полезни съвети

Мариноване на месо и зеленчуци за барбекю – полезни съвети

Мариноването е изключително важно за барбекю храната. Независимо какво сте решили да приготвите – месо, риба или зеленчуци, предварителната обработка е задължителна.

Прочетете повече »
Газови отоплителни пирамиди Enders

Отоплител за терасата и градината – как да изберете най-подходящия

Има няколко неща, които трябва да имате предвид при избор на отоплител за вашия дом, заведение, хотел или градина. Вземането на решение за покупка започва с избора между газов или инфрачервен уред.

Прочетете повече »
10 въпроси за барбекю

Барбекю – 10 въпроса, които да си зададем преди покупка

Какво по-приятно от веселата компания, миризмата на зеленчуци на грил и прекрасния вкус на крехко месо в топлите сезони? Независимо дали сте на открито или просто на балкона вкъщи, всички знаем, че си мечтаете за спокойно време, прекарано с близките пред най-доброто барбекю. Но как да сбъднете тази мечта?

Прочетете повече »