header-image-enders
Няма продукти в количката.
Меню

Enders Urban тръгва на пътешествия

Изпратихме нашия мобилен газов грил Enders Urban на пътешествие. Дестинацията беше Германия! По пътя си той се спря при многобройни барбекю-блогuри, които подложиха Urban на подробен тест.
Enders Bulgaria Urban Test

Барбекюто Enders Urban тръгва на пътешествия

Изпратихме нашия мобилен газов грил Enders Urban на пътешествие. Дестинацията беше Германия! По пътя си той се спря при многобройни барбекю-блогuри, които подложиха Urban на подробен тест. Това е така, защото бихме искали да знаем какво мислят критичните експерти с много хъс в сърцето и страст в гриловането за нашия компактен мултиталант.

Enders BulgariaUrban Burger

Барбекю- блогърът Марсел от BBQlicate взема Urban на пътешествие до нашите холандски съседи: къмпинг за мъже за уикенда с посещение на фестивал на открито. Естествено Urban е в стихията си като пестящ място, мобилен газов грил, защото – както подсказва вече и името му – той е особено добър за гриловане върху малко пространство както на балкона така и може да се вземе в градския парк. Освен това той не е само мобилен, той е мултифункционален. Благодарение на двете горелки Urban може не само да изпече много добре пържола, но и индирекно да грилова. Допълнително двете горелки могат да бъдат използвани и като котлони, така че например отгоре могат да бъдат приготвени супи или сосове. При затворен капак на грила мултиталантът може да препече хлебчета или да затопли пица. Точно поради това за барбекю- блогъра той е перфектната компания за къмпинг.

За BBQlicate грилът и къмпинга просто си принадлежат, но за съжаление не на всички места за къмпингуване е позволено да се използват грилове на дървени въглища. При Urban има възможност да се скачи както към голяма 11 – килограмова газова бутилка, така и чрез малък адаптер към малка туристическа бутилка. Това, което прави изключително впечатление на страстния гриладжия, са страничните крила, които могат да се свалят. По този начин Urban се намества много лесно при транспортиране.

Enders-blog-urban

За мъжкия уикенд на Марсел има вкусни бургери, а нашият мобилен газов грил добавя към тях сочното месо на грил. Като топинг добавяме и порция свинско, пълнено със сирене, препечено отгоре и така е готов гурме – бургерът.

От BBQlicate имат категорична препоръка: Urban се е доказал в съотношение цена – резултат и държи на това, което е обещал! Той е преносим, лесно се почиства и достига бързо до температурата за гриловане. Марсел установява, че повърхността на грила от 48 х 32 см е достатъчно голяма, за да засити без проблем четиричленна мъжка компания на къмпинг.

# Интересно от Enders

Share on facebook
Сподели във Facebook

1 thought on “Enders Urban тръгва на пътешествия

  1. Hi, this is a comment.
    To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
    Commenter avatars come from Gravatar.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *